Echipa mea

Cu oamenii buni alături de tine poți muta munții din loc

Sabina Ardeleanu

Consilier Parlmentar

Sabina este persoana care mă ajută cu scrisul proiectelor de lege și care participă la consultări și dezbaterile publice pentru buna realizare a acestora.

Sabina a terminat Facultatea de Drept și Facultatea de Psihologie, ambele la Universitatea din București, face parte din European Democracy Youth Network și este implicată în proiecte legate de susținerea sănătății mintale.

 

Câteva dintre proiectele legislative la care am lucrat cot la cot sunt cele privind protecția refugiaților și risipa alimentară.

Monica Grecu

Consilier Parlmentar

Monica Grecu are o experiență de peste 20 de ani relații publice. A lucrat în proiecte cu finanțare internațională în domeniul administrației publice și al accesului la informație, a colaborat cu ONG-uri și companii și este implicată în mișcări civice încă din facultate care au avut ca scop îmbunătățirea vieții românilor. 

 

Monica este o persoană echilibrată și perfecționistă, pasionată de politică și de impactul ei asupra vieții sociale și s-a alăturat echipei mele ca să mă ajute în organizarea de evenimente și popularizarea proiectelor de legi.

Iulia Radion

colaborator pentru grafică și design

Iulia este designer cu numeroși ani de experiență în acest sens. Rolul Iuliei în echipă este de a realiza vizualul pentru proiectele, activitățile, inițiativele biroului parlamentar. Iulia are grijă nu doar să comunicăm informația eficient, ci să transmitem și energia, optimismul și încrederea în viitor ce stau la baza tuturor inițiativelor echipei, astfel încât designul să facă parte comună cu misiunea pentru care noi muncim. A studiat Arhitectura la Aalto University, Finlanda cu specializare secundară în ”Redesign of society,” departamentul New Media.

Claudiu Vrînceanu

colaborator pentru comunicare

Claudiu este membrul echipei prin care ajungem la voi, prin care activitatea noastră vă este transmisă în media. Cu peste 15 ani de experiență mixtă în mediul privat și cel public, Claudiu Vrînceanu este expert în comunicare strategică. În prezent, se implică în proiecte de comunicare publică și de creare de conținut și este, printre altele, profesor asociat la Facultatea de Management din cadrul SNSPA. A studiat economia la Facultatea de Relații Economice Internaționale (ASE) și Științele Politice la SNSPA și Masterul de Comunicare Politică de la SNSPA. De asemenea, a absolvit programul de EMBA al Maastricht School of Management.

Valentin Lăzureanu

colaborator pentru comunicare

Valentin este responsabilul nostru cu făcutul frumos pe Social Media. Printr-o experiență împărțită între mediul privat și cel politic, între IT și Comunicare, Valentin ne ajută să împachetăm într-un mod atractiv, să distribuim cât mai eficient mesajele potrivite pe diferitele canale prin care comunicăm cu dumneavoastră și să formulăm o strategie consistentă de Imagine și Comunicare pentru acestea. Valentin este în prezent Vicepreședintele pentru Comunicare în cadrul USR Tineret și urmează un program de master în cadrul SNSPA – Leadership și Comunicare Politică, având licența în Ingineria Sistemelor (Automatică și Informatică Aplicată).

Află ultimele noutăți din Parlament!